Kia reservedele

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Når du vælger originale Kia reservedele, kan du være sikker på, at bilen beholder sin kvalitet og driftssikkerhed.

Originale reservedele er også din tryghed for, at sikkerheden ikke sættes over styr. På Nellemanns værksteder bruger vi originale dele, eller som minimum dele af mindst samme kvalitet - fordi vi kender din bil og kan beregne det optimale tidspunkt for udskiftning, hvilket betyder, at du får udnyttet de fleste sliddele optimalt.

Hos Nellemann har du også rigtig gode muligheder for at få opfyldt dine ønsker og behov for ekstraudstyr. 

Reservedele er ikke bare reservedele - ej heller de "almindelige" dele som bremseskiver, viskerblade og batterier - og ofte er originale dele konkurrencedygtige på prisen også.

Her et par eksempler:

Kia | Nellemann

Originale Kia viskerblade

Aerodynamiske viskerblade, designet til Kia

Visker fra Kia af meget høj kvalitet, sikrer godt udsyn for din komfort, men frem for alt for dig og dine kære's sikkerhed.

Viskerbladene er designet specifikt til din Kia's forrude og giver den optimale effekt hele året. Originale Kia viskerblade er testet efter barske standarder og i ekstreme vejrsituationer.

Den integreret spoiler (A) som ses her og det særlige design, tilsikre optimalt tryk imod forruden, så viskerene virker effektivt og ikke trækker striber.Det aerodynamiske design sikrer at vinden bevæger sig korrekt over viskeren og videre over bilen, så du undgår unødig vindstøj fra visker bladene. Den integreret fjedre (B) sikrer at viskeren bevæger sig stabilt. Takket være grafhit coatingen på visker bladets læbe (C) har visker bladet den optimale friktion og køre smidigt på ruden.

Viskerblade er udsat for ekstreme temperaturskift, UV stråling, sprinklervæske med sprit i, vægten fra sne, insekter og vindmodstand. For at sikrer det bedste udstyr anbefaler vi hos Nellemann, at du skifter dine viskerblade for hver 12 måned. 

Batter | Nellemann

Originale Kia batterier

Originale Kia bilbatterier er det bedste valg til din Kia. Der er et kæmpe udvalg på markedet af bilbatterier, men Kia's orginale batterier er de samme som der monteres på fabrikken og det batteri som Kia har valgt som bedst egnet.

De originale batterier er ligeledes bygget til start/stop funktioner som er på de fleste nye Kia modeller i dag. Det slider på batteriet og stiller krav til type og kvalitet.

På originale Kia batterier ydes 3 års garanti

Hyppigste årsag til nedbrud blandt biler er batteriet. Hvert år kan man i statistikker fra de europæiske bilorganisationer læse at batteriet er den hyppigste årsag til nedbrud.

Spørgsmål til Kia reservedele. Skriv endelig til os :-)

HJÆLP OS: En nummerplade hjælper altid med hurtigere at finde den rigtige del :-)

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede


Du kan læse om vores privatlivspolitik her: http://kia.nellemann.dk/kontakt-info/privatliv-cookies