Lej en kundebil

Hurtigt videre i ren ny kundebil, mens vi servicere din bil!

Når din bil skal til service eller reparation hos Nellemann, har du mulighed for at vælge mellem 2 typer kundebil.

Vi kan tilbyde dig en lejebil (personbil) for 313 kr. pr. dag inkl. 100 gratis kilometer.

Vi kan også tilbyde en varebil for 500 kr. pr. dag inkl. 100 gratis kilometer (haves ikke i alle huse)

Vælger du at leje en kundebil slipper du for at sidde og vente, når din bil på værksted. Husk at booke din kundebil samtidig med, at du booker dit værkstedsbesøg. På den måde kan vi garanterer, at vi har en kundebil ledig.

Alle vores kundebiler er oftest nye biler, så du kan være helt tryg ved at leje en kundebil. Finder du dig godt tilrette i en af vore kundebiler og ønsker at erhverve en tilsvarende model, giver vi meget gerne en skarp byttepris. Spørg gerne i salgsafdelingen, så kvitterer vi med et skarpt tilbud.

Mod et mindre beløb tegner du en selvrisiko-forsikring, der sikrer dig mod uforudsete udgifter. Når du lejer en kundebil gælder din almindelig bilforsikring nemlig ikke. Forsikring pr. dag udgør 75 kr. Tegner du ikke denne sikring har du en selvrisiko på 5.000,- pr. skade.

Du får udleveret din lejebil med fuld tank. Husk at fylde tanken op, før du returnerer bilen. Pris pr. overkørte kilometer er 2,50 kr og vi opkræver 500,- pr på begyndt døgn som bilen kommer forsinket retur.  

Vi hjælper meget gerne vores kunder godt på vej!

Spørgsmål til vores lejebiler? Skriv endelig til os :-)

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede