Aircondition
service & rens

FÅ 100 % UDNYTTELSE AF DIT KLIMAANLÆG

Mange klimaanlæg taber med tiden kølemidlet og dermed køleevnen. Ved et klimaservice tømmes anlægget, tæthedskontrolleres og påfyldes den korrekte mængde kølemiddel. På den måde er du sikret, at aircondition virker når du skal bruge det og du forebygger defekter som følge af utætheder. 

Har du dårlig lugtgener i bilen? Kan vi også tilbyde aircondition rens. Aircondition rens fjerner den dårlig lugt og sundhedsskadelige bakterier fra ventilationskanalerne.

PRISER

Aircondition service kr. 995,- + evt. kølemiddel
Aircondition rens kr. 495,-

Tilbud: Aircondition service + rens kun kr. 1.295,- (ekskl. evt. kølemiddel)

Priserne er inkl. moms, mens ekskl. kølemiddel. Vi lagerfører to typer kølemiddel,  R134A og 1234Y. Disse kølemidler dækker de aircondition anlæg som er monteret på Kia.

Reparation af aircondition:

Er dit aircondition gået i stykker, kan du også kontakte os. Vores værksted har erfaring med reparation af aircondition.

Udvidet information om aircondition rens:

Bakterier og mikroorganismer kan lejre sig i A/C anlægget, dette kan medføre dårlig lugt og visse bakterier kan være sundhedsskadelige

Er især udbredt, hvis anlægget ikke bruges i f.eks. vinterhalvåret, da der altid står vand i kondens-beholderen. Vi anbefaler at desinficere hele klimaanlægget mindst en gang om året.

- Fjerner ubehagelig lugt i kabinen 

- Renser og reducerer niveauet af bakterier, skimmelsvamp og mikroorganismer

- Formindsker risiko for luftvejsgener

Udvidet information om aircondition service:

Alle A/C anlæg taber stille og roligt kølemiddel – ca. 8% om året – afhængigt af hvor meget anlægget bruges. Taber mere ved f.eks. varme somre og lange ferieture.

For de fleste vil det give mening at få service inden for bilens første 3 leveår, og herefter hvert andet år, eller hvis anlægget ikke fungerer optimalt

Ud over at anlægget kommer til at fungere perfekt, tilsikres også at det lever længere, da pakninger og bøsninger smøres og dermed holdes tætte.

Hvis anlægget ikke køler ordentligt, vil det altid være aktuelt med et A/C service.

Book tid til Aircondition service & rens nu

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

*

Vælg værkstedsydelse

Prisen er ekskl. kølemiddel

Alle felter markeret med * er påkrævede