Book hjulskifte - tid til sommerdæk

Lige så vigtigt det er at montere vinterdæk om efteråret, lige så vigtigt er det at sætte sommerdæk på bilen inden sommeren.

En god tommelfingerregel er, at man skifter til sommerdæk når der ikke længere er nattefrost, selvom der fortsat kan være nogle dage, hvor natten føles lidt kold. Tiden for at montere sommerdæk ligger som regel omkring påske og vinterdæk omkring efterårsferien. Så når temperaturen kommer op over syv-otte grader, er det tid til at sende vinterdækkene til opbevaring.

Som bilist skal man sikre sig, at både sommer- og vinterdæk har den fornødne mønsterdybde til at klare opgaven i vådt vejr. Lovkrav er 1,6 mm, men vi anbefaler at skifte ved 3 mm for optimalt vejgreb.

Book tid til dit skifte

Pris for hjulskifte kr. 399,- inkl. moms

For kunder som har hjul på dækhotel i Roskilde & Valby koster det 199,- inkl. moms. Ønker du dækhotel i disse to afdelinger koster det 995,- pr. år. I Århus og Odense koster dækhotel 698,- pr sæson (1/2 år) og inkluderer skifte. 

Har din bil dæktryksensorer der skal indkodes er der tillæg på 149,- inkl. moms 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

*

Vælg værkstedsydelse

Ønsker du vi vasker bilen efter hjulskifte (maskinvask) kan du tilvælge dette for 89,- inkl. moms

Ønsker du dynamisk afbalancering af dine hjul inden de monteres, tilbyder vi det til reduceret pris på 399,- inkl. moms.

Vores loyale servicekunder kan naturligvis benytte sig af vores GRATIS top-up service hvor vi kontrollerer væsker og om nødvendigt efterfylder væsker, herunder sprinklervæske. 

Læs mere om gratis top-up service her

Alle felter markeret med * er påkrævede