Book hjulskifte - tid til vinterdæk

Lige så vigtigt det er at montere vinterdæk om efteråret, lige så vigtigt er det at sætte sommerdæk på bilen inden sommeren.

En god tommelfingerregel er, at man skifter til vinterdæk når der kan være nattefrost, selvom der fortsat kan være nogle dage, hvor natten føles lidt lun. Tiden for at montere vinterdæk ligger som regel omkring efterårsferien. Så når temperaturen kommer ned under syv-otte grader, er det tid til at sende sommerdækkene til opbevaring.

Som bilist skal man sikre sig, at både sommer- og vinterdæk har den fornødne mønsterdybde til at klare opgaven i vådt vejr. Lovkrav er 1,6 mm, men vi anbefaler at skifte ved 3 mm for optimalt vejgreb.

Book tid til dit skifte

Pris for hjulskifte kr. 399,- inkl. moms

For kunder som har hjul på dækhotel i Roskilde & Valby koster det 199,- inkl. moms. Ønker du dækhotel i disse to afdelinger koster det 995,- pr. år. I Århus og Odense koster dækhotel 698,- pr sæson (1/2 år) og inkluderer skifte. 

Har din bil dæktryksensorer der skal indkodes er der tillæg på 149,- inkl. moms 

Hvornår passer det dig bedst?

Informationer om dig

Loading...

Informationer om din bil

*

Vælg værkstedsydelse

En god tommelfingerregel er, at man skifter til vinterdæk når der kan være nattefrost, selvom der fortsat kan være nogle dage, hvor natten føles lidt lun. 

Pris for hjulskifte kr. 399,- inkl. moms.

For kunder som har hjul på dækhotel i Roskilde & Valby koster det kr. 199,- inkl. moms.

Ønsker du dækhotel i disse to afdelinger, koster det kr. 995,- pr. år.

I Århus og Odense koster dækhotel kr. 698,- pr. sæson (1/2 år) og inkluderer skifte. 

Bestilling af komplet sæt kvalitetsvinterdæk som skiftes ud (af/på monteres) med eksisterende dæk. Efterfølgende kan du aftale opbevaring af dine dæk med os. Der er en ekstra udgift til opbevaring.

Bestilling af komplet sæt kvalitetsvinterdæk på stålfælge klar til montering. Efterfølgende kan du aftale opbevaring af dine dæk med os. Der er en ekstra udgift til opbevaring.

Ønsker du dynamisk afbalancering af dine hjul inden de monteres, tilbyder vi det til reduceret pris på 399,- inkl. moms.

Ønsker du vi vasker bilen efter hjulskifte (maskinvask) kan du tilvælge dette for 89,- inkl. moms

Alle felter markeret med * er påkrævede