ALLE PRISER ER MED FORBEHOLD FOR NYE AFGIFTER EFTER AFTALE 21/9-2017

DEN NYE KIA STINGER

Hos Nellemann

Kia Stinger | Nellemann

KIA STINGER

Redefinerer segmentet for sports sedaner i Europa

KIA Stinger er en 5-personers fastback sportssedan med helt unikt design, fantastisk drivline og køreegenskaber, samt et flot udbud af luksusudstyr og bilen fås med flere forskellige drivliner.

KIA's høje kvalitet og 7 års garanti følger også KIA Stinger.

Undervogn & Drivlinje

Undervogn

Da Albert Biermann, som kom til KIA fra BMW i december 2014, første gang så Stinger, så han en bil, hvor køreoplevelsen bag rattet skulle leve op til bilens imponerende design. ”Efter min mening er Stinger noget helt særligt for KIA mærket”, udtaler Biermann. ”For ingen forventer sådan en bil – ikke bare dens udseende, men også dens køreegenskaber. Den er en helt ny oplevelse”.

Drivlinje  

Hvis karrosseriet er skelettet i en gran turismo, så er de tilgængelige motorer hjertet i bilen. Der kan vælges mellem to turbomotorer, der er placeret langt tilbage under den lange, skulpturelle motorhjelm.

  • 3,3-liters T-GDI V6, 8-trins automatisk gearkasse, 370 hk
  • 2,0-liters T-GDI, 8-trins, automatisk gearkasse, 255 hk
  • 2,2-liters GRDi, 8-trins, automatisk gearkasse, 200 hk

 

7 års garanti

7 års garanti: Stinger er bygget til at holde

Alle KIA Stinger modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

En runde på Nürburgring

Kia Stinger | Nellemann

Er du interesseret?

Udfyld denne formular og bliv holdt opdateret vedrørende introduktion og hvornår bilerne lander - husk at vælge afdeling.

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Har du spørgsmål til KIA Stinger - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.