KIA RIO Attraction

Ny KIA Rio til ultralav rente.

KIA Rio Attraction til KUN kr. 1.624,- om måneden!

Hos KIA Nellemann byder vi den helt nye KIA Rio 1,0 Attraction et varmt velkommen i kulden.

Denne nye udstyrsvariant er født med ualmindeligt meget udstyr, trods den lave pris, som er INKLUSIV levering. Det fås altså bare ikke billigere  - tjek udstyrslisten på KIA Rio 1,0 Attraction:

✔️ Automatisk nødbremse
✔️ 7” touch skærm
✔️ Klimaanlæg
✔️ Bakkamera
✔️ Bakalarm
✔️ Varme i rattet
✔️ Varme i forsæder
✔️ Bluetooth
✔️ Privacy Glass
✔️ Regnsensor
✔️ Apple CarPlay

… og meget, meget mere!

Finansiering:

Udbetaling: kr. 32.960,-
Mdl. Ydelse: kr. 1.624,-
Variabel rente: 0,95% ÅOP: 4,56%
Betinget af kreditgodkendelse.
Løbetid 96 mdr. Kontantpris: kr. 163.979,- Samlet tilbagebetaling kr. 189.511,- Samlede kreditomkostninger kr. 25.532,-

Kia Rio | Nellemann

KIA RIO

I den helt nye KIA Rio er der lagt meget stor vægt på sikkerhed – uden der på nogen måde er gået på kompromis med køreglæde, plads og udstyr.

Stilsikkert design - tegnet på KIA's Europæiske udviklingscenter i Frankfurt, sikrer ikke bare smukke linjer men også Europæisk design. Den nye Rio fremtoning er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket giver et markant og moderne look.

Den helt nye KIA Rio sætter nye standarder for rummelighed i sin klasse. Bagsæde passagerer vil sætte pris på ekstra plads til at strække benene og slappe af. Med en imponerende bagagerumsvolumen på 325ltr, er der også plads til alt det der følger med.

Automatisk nødbremse

Standard på alle udstyrsvarianter

Automatisk nødbremse med fodgængerregistrering (AEB) til den helt nye Kia Rio, omfatter en radar på den forreste kofanger og et kamera på forruden, som registrerer potentielle farer som eksempelvis fodgængere eller andre biler.  Hvis systemet registrerer en forhindring, advarer det dig og bremser om nødvendigt bilen automatisk med henblik på at undgå en ulykke eller reducere følgerne af en uundgåelig ulykke.

KIA Rio |Nellemann

Vognbaneassistent

Standardudstyr

Vognbaneassistance (Også kaldet Lane Departure Warning System) overvåger vognbanemarkeringen ved hjælp af et kamera på forruden. Hvis du ikke har aktiveret blinklyset, vil en advarsel fortælle dig at din Rio er begyndt at forlade vognbanen.

KIA Rio |Nellemann

Øvrigt sikkerhedsudstyr

Sikkerheden stopper ikke her. Den helt nye KIA Rio har hele sikkerhedspakken og leveres således med seks airbags, dæktryksovervågningssystem (TPMS). Til de udfordrende kørselssituationer har den elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC), som hjælper dig med at undgå potentielle farer.

Er du vild med udstyr? 

Så klarer Rio opgaven. I standard udgaven får du blandt andet


✔ Omfattende sikkerhedsudstyr
✔ Autolight control
✔ Ratbetjening af audio anlæg som inkluderer usb/aux stik
✔ Komfortblink
✔ Fjernbetjent centrallås
✔ Højdejusterbart førersæde
✔ Multijusterbart rat
✔ Fartpilot med speed limiter
✔ Kørecomputer med eco gearskifte indikator
✔ Splitbagsæde

 

Kia Rio | Nellemann
Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Rio er bygget til at holde

Alle KIA Rio-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

KIA Rio |Nellemann

Infotainmentsystemer

Du kan nyde topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmuligheder* i den nye Rio. Med KIA Connected Services fra TomTom* har du adgang til advarsler om fartfælder, vejrudsigter og trafikmeldinger. Den 7,0” store touchscreen* understøtter også det integrerede navigationssystem og bakkamera. Hold dig opdateret med Android Auto™ og Apple CarPlay™.

*Modelafhængigt udstyr - ekstraudstyr.

Tilbehør til KIA Rio

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Rio. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye Rio, funktionelt udstyr som gør din nye KIA Rio mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Rio helt personlig.

Her kan du åbne KIA Rio online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment samt udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget indeholder bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

Kia Rio Styling 2017
KIA Rio |Nellemann

Dimensioner 

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside. 

KOMMER SNART!

KIA Rio GT-Line

KIA Rio GT-line |Nellemann

KIA RIO GT-Line

KIA Rio lanceres nu også med GT-line specifikationer med 120 hk 1.0 turbomotor og også udstyret med de nyeste teknologier og sikkerhedsfeatures bl.a. træthedsregistrering og vognbaneadvarsel.

Udvendigt har den sportslige 5-dørs Rio fået flotte nye designmæssige features som fx en "tiger nose" kølergrill  sort højglans og krom, unikke 17" GT-Line alufælge og "ice-cube" LED tågeforlygter med inspiration fra cee'd GT og pro_cee'd GT.

I kabinen bydes der på skulpturelle former, ergonomi og lækre GT-Line detaljer.

Eksteriøret fuldendes af dobbelte afgangsrør, LED-kørelys, rudelister i krom samt tagspoiler og panellister i sort højglans.

Rio GT-Line yder den lette, og livlige 3-cylndrede 1,0 liters T-Gdi motor 120 hk ved 6000 omdr./min. Den relativt lave vægt over forakslen sikrer, at Rio stadig er underholdende at køre og har dynamiske og medrivende køreegenskaber. Senere på året vil Rio GT-Line også kunne fås med en 1,2 liters og en 1,4 liters MPI-benzinmotor uden turbo.

Priserne starter fra kr. 199.999,- for 1,0 T-GDI med 100 hk og naturligvis  med KIA's unikke garanti på 7 år/150.000 km.

Rio GT-line forventes at blive lanceret i Danmark til april.

KIA Rio GT-line |Nellemann

Har du spørgsmål til KIA Rio - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede