ALLE PRISER ER MED FORBEHOLD FOR NYE AFGIFTER EFTER AFTALE 21/9-2017

DEN NYE KIA RIO

Hos Nellemann...

Kia Rio | Nellemann

KIA RIO

I den helt nye KIA Rio er der lagt meget stor vægt på sikkerhed – uden der på nogen måde er gået på kompromis med køreglæde, plads og udstyr.

Stilsikkert design - tegnet på KIA's Europæiske udviklingscenter i Frankfurt, sikrer ikke bare smukke linjer men også Europæisk design. Den nye Rio fremtoning er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket giver et markant og moderne look.

Den helt nye KIA Rio sætter nye standarder for rummelighed i sin klasse. Bagsæde passagerer vil sætte pris på ekstra plads til at strække benene og slappe af. Med en imponerende bagagerumsvolumen på 325ltr, er der også plads til alt det der følger med.

Automatisk nødbremse

Standard på alle udstyrsvarianter

Automatisk nødbremse med fodgængerregistrering (AEB) til den helt nye Kia Rio, omfatter en radar på den forreste kofanger og et kamera på forruden, som registrerer potentielle farer som eksempelvis fodgængere eller andre biler.  Hvis systemet registrerer en forhindring, advarer det dig og bremser om nødvendigt bilen automatisk med henblik på at undgå en ulykke eller reducere følgerne af en uundgåelig ulykke.

Vognbaneassistent

Standardudstyr

Vognbaneassistance (Også kaldet Lane Departure Warning System) overvåger vognbanemarkeringen ved hjælp af et kamera på forruden. Hvis du ikke har aktiveret blinklyset, vil en advarsel fortælle dig at din Rio er begyndt at forlade vognbanen.

Øvrigt sikkerhedsudstyr

Sikkerheden stopper ikke her. Den helt nye KIA Rio har hele sikkerhedspakken og leveres således med seks airbags, dæktryksovervågningssystem (TPMS). Til de udfordrende kørselssituationer har den elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC), som hjælper dig med at undgå potentielle farer.

7 års garanti

7 års garanti: Rio er bygget til at holde

Alle KIA Rio-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Er du vild med udstyr? 

Så klarer Rio opgaven. I standard udgaven får du blandt andet


✔ Omfattende sikkerhedsudstyr
✔ Autolight control
✔ Ratbetjening af audio anlæg som inkluderer usb/aux stik
✔ Komfortblink
✔ Fjernbetjent centrallås
✔ Højdejusterbart førersæde
✔ Multijusterbart rat
✔ Fartpilot med speed limiter
✔ Kørecomputer med eco gearskifte indikator
✔ Splitbagsæde

 

Kia Rio | Nellemann

Infotainmentsystemer

Du kan nyde topmoderne infotainmentsystemer og opkoblingsmuligheder* i den nye Rio. Med KIA Connected Services fra TomTom* har du adgang til advarsler om fartfælder, vejrudsigter og trafikmeldinger. Den 7,0” store touchscreen* understøtter også det integrerede navigationssystem og bakkamera. Hold dig opdateret med Android Auto™ og Apple CarPlay™.

*Modelafhængigt udstyr - ekstraudstyr.

Tilbehør til KIA Rio

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Rio. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye Rio, funktionelt udstyr som gør din nye KIA Rio mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Rio helt personlig.

Her kan du åbne KIA Rio online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment samt udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget indeholder bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

Kia Rio Styling 2017

Dimensioner 

Har du spørgsmål til KIA Rio - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.