KIA OPTIMA SW

Kia Optima Sportswagon | Nellemann

KIA OPTIMA SW

KIA Optima SW er skabt i smukt Europæisk design. Selvom bilen er snusfornuftig med 7 års garanti - så er den på ingen måde kedelig. Flotte detaljer og design med nye opdagelser i hver hjørne og kant. Omfattende standardudstyr og plads i gavmilde mængder. Velkommen til KIA Optima Sportswagon.

Sikkerhedsudstyr

KIA Optima SW har hele sikkerhedspakken og leveres således med 7 airbags, dæktryksovervågningssystem (TPMS). Til de udfordrende kørselssituationer har den elektronisk stabilitetsprogram (ESC), Vehicle Stability Management (VSM) og Hill Start Assist Control (HAC), som hjælper dig med start på hældninger. LKAS (Lane Keep Assist System) findes også i bilen - systemet der hjælper dig med at advarer, hvis du er ved at krydser vejstriberne uden at blinke. SLIF (Speed Limit Information Function) informerer dig om hastigheds begrænsninger.

KIA Optima | Nellemann
Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Optima er bygget til at holde

Alle KIA Optima-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Er du vild med udstyr? 

Så klarer Optima SW opgaven. 

I Optima SW er der masser af standardudstyr, f.eks.

✔ Omfattende sikkerhedsudstyr
✔ 7" Navigationsanlæg med touch skærm
✔ Automatisk nedblændeligt bakspejl
✔ Bakkamera
✔ Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk
✔ Regnsensor
✔ 16" alufælge
✔ Fartpilot med speed limiter
✔ Parkeringssensor for & bag
✔ LED kørelys

 

Kia Optima | Nellemann

Hjælpesystemer

Speed Limit Information System og Lane Keep Assist System

Standardudstyr

Speed Limit Information System informerer dig om hastighedsgrænserne. Et kamera registrerer skilte med hastighedsgrænser og viser hastighedsgrænsen i instrumentenheden.

Vognbaneassistenten gør brug af det samme kamera og advarer dig aktivt, hvis du begynder at forlade din vognbane uden at bruge blinklyset.

Tilbehør til KIA Optima SW

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Optima SW. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye Optima SW, funktionelt udstyr som gør din nye KIA Optima SW mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Optima SW helt personlig.

Her kan du åbne KIA SW online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment og udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget udgør bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & Vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

KIA Optima | Nellemann
KIA Optima SW | Nellemann

Dimensioner

Har du spørgsmål til KIA Optima SW - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.