KIA OPTIMA PLUGIN HYBRID SW

Hos Nellemann

Kia Optima Plug-In Hybrid | Nellemann

KIA OPTIMA PLUGIN-HYBRID

Den helt nye nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid.

Her får du innovativ teknologi, miljøvenlig og fremtidsikret teknologi, stilrent design og masser af plads til hele familien, aktiv fritid & lange ture. 

Med en avanceret hybrid drivlinje og imponerende elektrisk rækkevidde på 62 km, hvilket er bedst i klassen, sætter du nye standarder med din Optima på de danske landeveje. 

Har du brug for anhængertræk, kan bilen med fabriksmonteret anhængertræk forberedelsespakke også trække trailer & campingvogne helt op til 1.500kg.

Plug-in hybridteknologi

Den nye KIA Optima SW Plug-In tilbyder helt ny teknologi som giver lang rækkevide på ren el og i kombinationen af benzin- og elmotor arbejder jævnt og effektivt og du mærker slet ikke skiftet. Ingen bekymring om ladestik ved lange ture, brændstofmotoren slår helt enkelt til hvis der er længere ture. Ydermere kan du glæde dig over KIA's betryggende garanti. 

Skift nemt mellem at køre på benzin og strøm - eller kør med en kombination af begge dele. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Du kan nemt oplade den nye KIA Optima Sportswagon Plug-in Hybrid via en 220 V-husholdningsstikdåse eller ved en ladestation.

Når elmotor og den 2,0 GDi-motor kombineres, er der en samlet ydelse på 205HK og den elektriske rækkevide er hele 62 km.

KIA Optima Plug-in Hybrid| Nellemann
Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Optima er bygget til at holde

Alle KIA Optima-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Se særlige betingelser for batteri

KIA Optima Hybrid SW | Nellemann

Vognbaneassistent

Standardudstyr

Vognbaneassistance (Også kaldet Lane Departure Warning System) overvågner vognbanemarkeringen ved hjælp af et kamera på forruden. Hvis du ikke har aktiveret blinklyset, vil en advarsel fortælle dig at din Optima Plugin Hybrid SW er begyndt at forlade vognbanen.

Tilbehør til KIA Optima SW Plug-In

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Optima SW PHEV. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye KIA Optima SW PHEV, funktionelt udstyr som gør din nye  KIA Optima SW PHEV mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Optima SW PHEV helt personlig.

Her kan du åbne KIA Optima SW PHEV online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment og udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget indeholder bland andet:

  • Vinterhjul
  • Anhængertræk
  • Styling kit
  • Beskyttelsesudstyr
  • og meget mere.....
Kia | Nellemann
KIA Optima Hybrid SW | Nellemann

Dimensioner

Har du spørgsmål til KIA Optima Plugin-Hybid SW, så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.