NY KIA CEED

På vej efter sommerferien

Tilmeld dig nederst på siden for mere info :-)

Den helt nye KIA Ceed nærmer sig med stormskridt!

På den internationale biludstilling i Geneve præsenterede KIA Motors den nye KIA Ceed, og nu er bilerne på vej til Danmark.
Hos KIA Nellemann forventer vi at kunne vise jer bilerne i starten af september.
Den nye Ceed, som er tredje generation af bilen, er designet, udviklet, konstrueret og fremstillet i Europa. Den nye Ceed styrker KIAs tilstedeværelse i det europæiske C-segment med innovative nye teknologier, et modent og atletisk nyt design og mere medrivende køreegenskaber.
Den danske motorpresse har allerede haft fingrene i den nye KIA CEED læs deres oplevelser her:

https://www.youtube.com/watch?v=8IRSzzYEbpc

https://kvindernesbilmagasin.dk/ny-kia-ceed-so-much-ceedness/

https://mmm.dk/den-nye-kia-ceed-er-sgu-ret-cool.10264.html

https://www.biltorvet.dk/artikler/anmeldelser/den-sjove-koreaner---kia-ceed/3156

Cee'd bliver til Ceed

Moden og sporty – et nyt design til en ny generation af Ceed

Den nye KIA Ceed er designet af mærkets europæiske designcenter i Frankfurt under ledelse af Gregory Guillaume, som er European Head of Design, og Peter Schreyer, som er President of Design og Chief Design Officer. Den nye Ceed viderefører Stingers sportslige og emotionelle design og har et selvsikkert nyt look – et look, som er både følelsesbetonet og præcist.

Lavere og bredere

Den nye Ceed er lavere og bredere og har længere overhæng bagpå end den udgående model, og silhuetten med kabinen, som er placeret længere tilbage, giver et mere modent sporty look. Lige linjer erstatter de afrundede hjørner på forgængeren, så bilens front får en bredere ”tiger nose”-kølergrill, lavere luftindtag og præcise lineære former, der indrammer bilens ”ansigt”. Den nye model har "ice-cube"-LED-dagskørelys som standardudstyr, hvilket afspejler de tidligere GT- og GT-Line-modellers look.

Profilen er skarp, og lige linjer forlænger motorhjelmen visuelt, så bilen får en mere opret fremtoning. En større udstråling af modenhed og styrke er resultatet af skulderlinjen, som nu har en mere horisontal bane. Den nye model overtager den brede C-stolpe, som er blevet kendetegnende for KIAs design i de senere år, og som forstærker indtrykket af den bagudrettede kabine. Det giver også den øverste rudelinje en elegant ny ”halvmåne”-form. Bagpå gør det nye LED-dagskørelys Ceed mere synlig – og genkendelig – på vejen. I kombination med lige linjer på karrosseriet og en diskret hækspoiler får Ceed overordnet set en mere solid fremtoning.

Lækker kabine

Kabinen i Ceed er mere ergonomisk end nogensinde før, og alle materialer er af en højere kvalitet. Kabineindretningen i de nyeste KIA modeller er blevet tilpasset til den nye Ceed, hvor instrumentpanelet er horisontalt og dermed har en mere skulpturel, elegant og slank fremtoning. Designet giver også mere plads og en følelse af åbenhed for fører og forsædepassager med mere plads til benene og et bedre udsyn.

Instrumentpanelet

Er opdelt i et område øverst med infotainmentsystemet med den ”flydende” touchscreen og et område nederst med betjeningselementer til audiosystemet og varme- og ventilationssystemet. Den førerorienterede midterkonsol er vinklet en smule mod føreren, så alting nemt kan betjenes under kørslen.

I hele kabinen er der anvendt en større andel af lækre bløde materialer, der giver kabinens raffinerede og kvalitetsbetonede finish ekstra intensitet. Overfladerne har en finish i metallak eller satinkrom, og der kan vælges mellem indtræk i stof, kunstlæder eller ægte læder. Læderrat og -gearknop fås som ekstraudstyr.

Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Ceed er bygget til at holde

Alle KIA Ceed-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem)  – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Har du spørgsmål til den nye KIA CEED - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.