KIA Niro PHEV | Nellemann

KIA Niro Plug-In Hybrid

KIA Niro PHEV | Nellemann

KIA NIRO PLUGIN-HYBRID

KIA Niro Plug-in Hybrid kombinerer en crossovers alsidighed og designmæssige appeal med optimal brændstofeffektivitet og ultralave emissioner takket være den avancerede nye plug-in-hybriddrivlinje.

Bilen er fra bunden konstrueret som en dedikeret hybridbil, og Niros attraktive og moderne design får bilen til at skille sig ud.

 Avanceret teknologi

Oplev et nyt niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel. Og du kan således køre med ren samvittighed. KIAs 7 års garanti1, som også omfatter batteriet, giver dig tryghed i lang tid.

Køredynamik

Ultradynamisk kørsel i weekenden og ren effektivitet på dine daglige pendlerture. Med den nye KIA Niro Plug-in Hybrid kan du nyde begge dele. Med 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse og to køreprogrammer, som du nemt kan skifte imellem: Eco og Sport. Den er en miljøvenlig plug-in hybridcrossover med en usædvanlig motorteknologi.

KIA Niro PHEV | Nellemann
KIA Niro PHEV | Nellemann

Plug-in-hybrideffektivitet

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 58 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Innovative hybridteknologier

Få mere ud af din hybridbil! En Coasting Guide (kun med originalt navigation) viser dig, hvornår du bør slippe speederen før et sving. En forudseende reguleringsteknologi registrerer, hvornår bilen skal til at køre op eller ned ad bakke, og tilpasser køreindstillingen for at maksimere effektiviteten.

 En komfortabel hightech-kabine

Alle relevante informationer i dit synsfelt i den 7” store Supervision Cluster* i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. I instrumentenheden kan du se oplysninger om det aktuelle køreprogram og energiflowet.

På navigationsdisplayet* kan du se informationer om batteriets ladetilstand, kørestilen og effektiviteten. Og du kan søge efter en ladestation i nærheden.(*modelafængigt udstyr). .

KIA Niro PHEV | Nellemann
KIA Niro PHEV | Nellemann

Et generøst interiør

Nyd den gode plads i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den rummelige kabine er spækket med features, der optimerer komforten og fleksibiliteten. Fx 8-vejs elektrisk indstilleligt førersæde (ekstraudstyr).

Find den perfekte siddeposition med et par klik. Skal du have bagage med? Fold 60:40-splitbagsædet ned for at få mere plads til bagage. Én bil, så mange muligheder.

Features

Intelligent Fartpilot (SCC) Automatisk nødbremsesystem (AEB) Vognbaneassistent (LKAS) 8" Navigationsdisplay

Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Optima er bygget til at holde

Alle KIA Optima-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Se særlige betingelser for batteri

Har du spørgsmål til KIA Niro Plug-In Hybrid, så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.