Kia Niro | Nellemann

KIA NIRO HYBRID

Hybrid-Crossover, sådan defineres Niro. Det betyder Hybrid bestående af el-motor & brændstofmotor, masser af plads, høj indstigning og kørestil samt fleksibel indretning. Dermed klarer bilen familie, fritid, ferie og daglig transport.

God brændstoføkonomi, højt udstyrsniveau og masser af plads, er bare nogle af de nøgleord der beskriver KIA Niro bedst, og med priser fra bare 263.595,- er KIA Niro også et godt tilbud, når vi i samme åndedræt nævner KIA’s super gode garanti på bilen.

Smart Cruise Control

Standard på alle udstyrsvarianter

Den nye Niro er udstyret med smart Cruise Control (SCC), som selv holder en passende afstand til bilen foran dig.

Kia Niro | Nellemann

Vognbaneassistent

Standardudstyr

Lane Keep Assist System (LKAS) sætter ind hvis du begynder at forlade vognbanen, uden at have aktiveret blinklyset. Systemet virker ved at bruge kameraer der registrer vognbanen og hjælper aktivt med at holde bilen i rette kørebane.

Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Niro er bygget til at holde

Alle KIA Niro-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

HYBRID

Den nye KIA Niro skifter ubemærket mellem benzin- og eldrift – eller bruger begge systemer sammen. Systemet til genindvinding af bremseenergi udnytter den kinetiske energi til opladning af batteriet. Den leverer også en samlet ydelse på 141 hk, og i ren eldrift kan den køre 120 km/t.

Kia Niro | Nellemann

Sikkerhedsudstyr

Den nye KIA Niro har syv airbags som standardudstyr – blandt andet en knæairbag til føreren. Bilens utroligt stive karrosseri, som er fremstillet af stærkt avanceret ultrahøjstyrkestål (AHSS), beskytter dig og dine passagerer og reducerer skaderne på bilen i tilfælde af en ulykke.

Kia Niro | Nellemann

God plads til alle

Se selv, hvor rummelig og alsidig den nye KIA Niro er. Med stor bagagerumskapacitet og en fleksibel og alsidig pladsudnyttelse. Og glem ikke den gode plads ved bagsæderne. Med så meget plads er, det nemt for alle at komme ind og ud af bilen.

Batteriet er gemt væk under bagsæderne, så du kan glæde dig over en bagagerumskapacitet på 427 l. For at opnå størst mulig bagagerumskapacitet og fleksibilitet kan bagsæderyglænene klappes ned i forholdet 60:40, og de kan klappes helt fladt ned, så du får en bagagerumskapacitet på 1425 l.

Tilbehør til KIA Niro Hybrid

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Niro Hybrid. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye KIA Niro Hybrid, funktionelt udstyr som gør din nye Kia Niro Hybrid mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Niro Hybrid helt personlig.

Her kan du åbne KIA Niro Hybrid online tilbehøskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment og udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget udgør bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & Vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

KIA Niro | Nellemann
KIA Niro | Nellemann

Demissioner 

Har du spørgsmål til KIA Niro Hybrid - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.