KIA TAXA

KIA Nellemann tilbyder et helt særlig KIA Taxa program, med en særdeles attraktiv garantipakke, som gør KIA Taxa helt unik på markedet.

Du er sikret en god totaløkonomi og kan let budgettere dine omkostninger på din nye KIA hyrevogn. 

På et særligt udvalgt KIA Taxa sortiment ydes 3 år / 250.000km fabriks garanti (jf. KIA's garantibetingelser for Taxa).

Vi supplerer efter ønske med særlige KIA Taxa serviceaftaler, ligesom vi gerne hjælper med attraktive finansieringsløsninger. 

KIA's modeller egner sig særdeles godt til taxakørsel, med rummelige biler, god benplads og særdeles højt udstyrsniveau.

Vi tilbyder to modeller  i Taxa sortimentet, KIA Optima SW som giver luksus, plads og kørekomfort. KIS Carens som tilbyder 7 sidepladser og høj kørestilling.

Kia Optima SW Taxi | Nellemann

KIA OPTIMA SW

KIA Optima SW Taxa er den store D-Segment stationcar, hvor der er masser af plads til chauffør, bagage og passagerer. 

Dine passagerer vil nyde godt af benpladsen ved bagsæddet og der er også plads til rejsebagagen i bagagerummet.

Du og dine chauffører kan nyde godt af gode køreegenskaber, højt komfortniveau og omfattende standardudstyr.

Læs mere om KIA Optima STW her

Kia Carens Taxi | Nellemann

KIA CARENS

KIA Carens taxa er den perfekte rummelige MPV med 7 sidepladser. Du og dine chauffører kan nye den højde og velindrettet førerplads, med omfattende standardudstyr der gør de mange timer behagelige.

Dine passagerer kan nyde godt af god plads og loftshøjde.

Læs mere om KIA Carens her

Finansiering og serviceaftale

Hos Nellemann tilbyder vi attraktiv finansiering af din nye KIA Taxa. Kontakt os blot for et tilbud.

På det særlige KIA Taxa sortiment fra Nellemann, tilbyder vi ligeledes Taxa service- & reparations aftaler. I hånden med den udvidet garanti er du sikret fuldstændig sikkert budget.

Garanti

KIA er kendt for sin lange garanti – og nu bliver den tilsvarende et attraktivt parameter for biler indregistreret til taxi-/flextrafik-brug, eftersom KIA i Danmark har valgt at forlænge taxi garantien fra 3 år/100.000 km til 3 år/250.000 km på udvalgte modeller. Få udleveret de specifikke KIA Taxi garantibetingelser i en Nellemann KIA butik. 

Som udgangspunkt ydes der fortsat 3 år/100.000 km garanti på KIA-biler indregistreret til taxi/flextrafik-brug, men på udvalgte modeller, er der muligheden for at tilbyde vognmændene en udvidet KIA Taxi Garanti på 3 år/250.000 km – alt efter hvad der måtte indtræffe først. Den udvidede Taxi Garanti fra KIA dækker følgende biler, som indregistreres til hyrevogn:

  • Optima SW 1.7 CRDI Vision 7-DCT
  • Optima SW 1.7 CRDI Advance 7-DCT
  • Carens 1.7 CRDI Style 7-DCT
  • Carens 1.7 CRDI Premium 7-DCT

Når garantikontrakten er underskrevet hos KIA Nellemann, er garantiens omfang identisk med den normale fabriksgaranti på en KIA-bil solgt til den private forbruger. Som vognmand, er du derfor lige så godt stillet som den private forbruger i forhold til bilens dele.

Kia Optima Sportswagon | Nellemann

Kontakt os vedrørende KIA Taxa

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.