KIA Ceed SW fra kun 199.999,-

Hos Nellemann...

Vist med ekstaudstyr...

Kia Ceed SW | Nellemann

KIA Cee'd SW

KIA Ceed SW er Danmarks favorit stationcar – og ikke uden grund. Her kombinerer du snusfornuftig markedsledende garanti med godt udstyr, super gode køreegenskaber og europæisk design.

KIA Ceed SW er designet i Tyskland og produceret på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og den tilbyder pladsforhold, design, kvalitet og udstyr som er svær at slå.

Plads i lange baner 

KIA cee’d Sportswagon handler om alsidighed. Pladsen er udnyttet fuldt ud med opbevaring under bilens bund, masser af bagagerumsplads og opbevaringsrum, nedklappelige sæder samt en række små, men nyttige features der gør bagagepladsen mere organiseret og nemmere at pakke.

Samlet får du en bagagerumskapacitet på op til 1.642 l – så er der plads nok til alle dine eventyr.

 

Kia Ceed SW | nellemann

DCT automatgear

Med 7-trins dobbeltkoblingsgearkassen (DCT) får du det bedste fra manuelle og automatiske gearkasser med en kombination af optimal gearskifte, mere komfort og bedre brændstoføkonomi. Den leverer hurtige og jævne gearskift uden afbrydelse af trækkraften. 

Sikkerhedsudstyr

Vi gør alt, hvad vi kan, for din sikkerhed. Vehicle Stability Management (VSM) hjælper dig ved opbremsninger i skarpe sving eller på våd vej. Elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) hjælper med at undgå udskridning. Brake Assist System (BAS) registrerer nødopbremsninger og hjælper dig med det. Electronic Stability Control (ESC) tilfører det rette bremsetryk til hvert enkelt hjul.

Kia Ceed SW | Nellemann
Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Ceed SW er bygget til at holde

Alle KIA Ceed SW-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem) – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Er du vild med udstyr? 

Så klarer Ceed SW opgaven. 

KIA Ceed SW fås fra 203.516,- og dermed kan man utroligt nok få en stationcar af høj kvalitet og med godt udstyr for under 205.000,-.

Standardudstyr blandt andet:

✅ Aircondition

✅ Bluetooth

✅ Varme i rattet & sædevarme for

✅ Audioanlæg med CD/Radio, ratbetjening og usb/aux stik

✅ Højdejust. Førersæde og multijust. Rat

Kia Ceed SW | nellemann

Tilbehør til KIA Cee'd SW

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Ceed SW. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye KIA Ceed SW, funktionelt udstyr som gør din nye KIA Ceed SW mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Ceed SW helt personlig.

Her kan du åbne KIA Rio online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment og udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget udgør bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & Vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

Kia | Nellemann
Kia Ceed SW | Nellemann

Dimensioner

Har du spørgsmål til KIA Ceed SW - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.