KIA CEE'D

KIA Cee'd HB

Danskernes favorit i klassen er uden tvivl KIA Cee’d. Produceret i Europa og designet i Europa. Her kombineres godt design og de bedste materialer for at give dig en høj oplevet kvalitet, understøttet af KIA’s vanlige suveræne kvalitet og lange garanti.

KIA Ceed 5-dørs hatchback byder på god plads og suveræne køreegenskaber. Hatchback'en er designet i Tyskland og produceret på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og den tilbyder en køreoplevelse, som er svær at afslå. Og indvendigt bydes du velkommen af 5-dørs rummelighed og en funktionalitet, der taler til din fornuftige side

KIA Ceed HB | Nellemann
Kia | Nellemann

7 års garanti

7 års garanti: Ceed er bygget til at holde

Alle KIA Ceed-modeller er omfattet af en nybilsgaranti på 7 år/150.000 km (uden kilometerbegrænsning de første 3 år og 150.000 km fra 4 år og frem)  – garantien kan overføres, og ejeren er berettiget til 7 års kortopdateringer og TomTom® Live Services-opdateringer uden beregning.

Læs mere http://www.kia.com/dk/kia-koeb/kias-garantikontrakt/

Gælder i alle EU-lande (plus Norge, Schweiz, Island og Gibraltar) i henhold til lokale vilkår og betingelser.

Er du vild med udstyr? 

Så klarer Ceed opgaven. 

KIA Ceed Hatchback fås fra 194.492,- og dermed kan man utroligt nok få en bil med godt udstyr og lang garanti for et stykke under 200.000,-

Standardudstyr blandt andet:

✅ Aircondition

✅ Bluetooth

✅ Varme i rattet + sædevarme for

✅ Audioanlæg med CD/Radio, ratbetjening og usb/aux stik

✅ Højdejust. Førersæde og multijust. Rat

KIA Ceed HB | Nellemann

Tilbehør til KIA Cee'd HB

Du kan få en masse spændende ekstraudstyr til din nye KIA Ceed HB. Hvad enten du søger tilbehør som kan beskytte din nye KIA Ceed HB, funktionelt udstyr som gør din nye KIA Ceed HB mere praktisk, eller styling og accessories som gør din KIA Ceed HB helt personlig.

Her kan du åbne KIA Rio online tilbehørskatalog

I butikken har vi et endnu bredere sortiment og udvalg og vi rådgiver dig til den rette konfiguration.

Udvalget udgør bland andet:

  • Anhængertræk
  • Alufælge & Vinterhjul
  • Styling kit
  • Sommer & vintermåtter

og meget mere.....

Kia | Nellemann
KIA Ceed HB | Nellemann

Dimensioner

Har du spørgsmål til KIA Ceed SW - så skriv endelig til os

Loading...
Alle felter markeret med * er påkrævede

Alle oplysninger på denne side er vejledende og Nellemann tage forbehold for ændringer og fejl uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer uden forudgående varsel. Fotos kan være vist med modelfotos som koster ekstra i forhold til oplyste priser og Nellemann kan ikke holdes ansvarlig for tab og omkostninger på baggrund af brug af Nellemann’s hjemmeside.